Afgelopen augustus Hardsuit Labs kondigde het uitstel van Bloodlines 2 tot 2021 en het verlaten van twee sleutelfiguren achter de productie: de hoofdschrijver Brian Mitsoda en de creatief directeur Ka'ai Cluney. Aan deze twee, vandaag het verlaten van Beste Ellison, Narrative Designer achter de RPG-titel.

Vampire Bloodlines 2 Paradox Interactive Hardsuit LabsHet nieuws kwam van de uitgever paradox Interactive via een persbericht dat het verlaten van de auteur bevestigde:

"We kunnen bevestigen dat Cara Ellison heeft besloten om Hardsuit Labs te verlaten en niet langer aan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 werkt. Cara heeft veel nieuwe ideeën voor het project meegebracht en velen van hen zullen in het spel verschijnen als het volgend jaar uitkomt. We danken Cara voor haar werk aan Bloodlines 2 en wensen haar het beste in haar toekomstige dienstverband. "

De aard van het afscheid van Cara is nog niet duidelijk, maar volgens sommige geruchten heeft de auteur allang elke verwijzing naar het spel van haar sociale kanalen verwijderd. Belangenconflicten (wat is er in het verleden gebeurd met Brian Mitsoda) of eenvoudige oefening van einde van de verwerking?