Onthoud wanneer Capcom hij voegde toe in-game advertenties, wat zo'n negatieve reactie van de gemeenschap veroorzaakte dat het het bedrijf ervan overtuigde om te doen omkeren? Blijkbaar was 2K Games niet gewaarschuwd voor de shitstorm en begon ze advertenties erin te plaatsen NBA 2K21, het laatste hoofdstuk van het spel gewijd aan de Amerikaanse basketbalfederatie.

In deze clip in eerste instantie geladen door het kanaal Stevivorzien we een kleine commercial gewijd aan Oculus Quest, het nieuwste product dat is gekoppeld aan de Oculus-serie virtual reality-kijkers. Het is duidelijk dat deze 2K-zet gamers niet erg beviel, vooral als deze advertenties blijken te zijn niet-springbaar, waardoor spelers de mogelijkheid worden ontzegd om het spel onmiddellijk te starten zodra het laden is voltooid.

Geloof het of niet, dit is de tweede keer dat 2K Games dit soort advertenties heeft geïmplementeerd. In 2019 waren er zelfs enkele commercials gewijd aan de schoenenlijn Converse zijn ingevoegd in de uploads van NBA 2K19

Wat te zeggen: 'Hoe vaak moeten we je deze les leren, oude man?'