FIFA 21Handen omhoog als je nog nooit een controller hebt gebroken tijdens een sportsim-game. Zo'n leek zal zich waarschijnlijk niet bewust zijn van het vrij grote aantal randapparatuur dat na een slechte dag overlijdt, bijvoorbeeld op FIFA, de koning van de voetbaltitels en tegelijkertijd van de min of meer ongelooflijke bugs van de allereerste versies na de release. Alle anderen zijn zich perfect bewust van de situatie en hebben waarschijnlijk nog steeds een gehavende pad, ergens achter in de kast. Soms zijn sommige spelfouten echter zo ongelooflijk en hilarisch dat ze leuker zijn dan niet echt frustrerend. zoals degene die we de afgelopen dagen hebben gevonden in FIFA 21.

Ik heb geen woorden van was

Zoals je kan zien in de video geüpload naar Reddit van een gebruiker, in een bepaalde toestand blijft de bal aan de lat plakken alsof iemand hem met instant mastiek had besprenkeld, waardoor onwaarschijnlijke klitten van spelers ontstaan, identiteitscrisis voor de doelverdediger en een commentator die gedwongen werd om alle zijn lijnen van dialoog gewijd aan de impact van de bol met de dwarsbalk.

Dit alles gaat om een ​​van die gedenkwaardige bugs in te pakken, zo grappig dat het bijna onmogelijk is om ervoor boos te blijven, met veel spelers die behoorlijk geïnteresseerd zijn in het zelfs repliceren ervan terwijl ze wachten op EA Sports, in een van de gebruikelijke patches na de lancering, steek je hand weer omhoog FIFA 21 om onmiddellijk de gebruikelijke kleine vlekken te corrigeren die de titel in de eerste dagen van het leven aantasten.