Aan het begin van de XNUMXe verjaardag van een van de meest geliefde real-time strategiespellen ooit, Blizzard kondigt aan dat het niet langer nieuwe inhoud voor StarCraft 2 zal ontwikkelen. 

Geen nieuwe inhoud betekent echter niet het einde van de ondersteuning. Blizzard heeft namelijk verzekerd dat het het spel zal blijven volgen, zoals het in het verleden al deed voor andere titels met een lange levensduur.

De ontwikkelaars zal zich richten op de wensen van de harde kern van de gemeenschap, met bijzondere aandacht voor de competitieve, wat altijd een van de onderscheidende kenmerken van StarCraft 2 is geweest.

In een open brief van de ontwikkelaars aan de gemeenschap luidt:

“Dit betekent dat we geen extra betaalde add-on content zullen ontwikkelen, […] maar dat we voor de spelsaldo zullen blijven zorgen. [...] StarCraft vertegenwoordigt de hoogste rang van competitieve esports en professionele gaming, en dat zal ook in de toekomst blijven. "

Het einde van de ontwikkeling van nieuwe inhoud voor het tweede hoofdstuk zou ook kunnen betekenen nieuws aan de horizon voor het StarCraft-universum.