Steve van Minecraft is eindelijk aangekomen Super Smash Bros.Ultimate als lid van Fighter Pass 2… Maar er is een probleem. In tegenstelling tot wat er in het originele spel gebeurt, kan onze favoriete miner kiezen uit een beperkte selectie skins die misschien niet iedereen tevreden zullen stellen. Hiervoor heeft een modder van de ondergrondse gemeenschap die draait om het vechtspel voor Nintendo Switch gemobiliseerd om dit te verhelpen.

Via dit eenvoudige door de gebruiker gemaakte script jam1garner, kunt u uw persoonlijke skins importeren die op de SD-kaart van de console zijn gebruikt in de Java-versie van het spel en implementeer ze bij het personage via een geheim in-game menu. Huidselectie is ook ongelooflijk eenvoudig, met behulp van de in-game bijnaam van het gewenste personage.

Het is duidelijk dat om van deze mod te kunnen profiteren, het nodig is om er een te hebben Nintendo Switch moddata en volg de tutorial op de pagina Gamebanaan op eigen risico!