Minder dan een maand na de release van PS5 is Sony misschien al begonnen met de voorbereidingen voor de overgang naar Next-Gen via de First-Party-titels voor PS4.

PS4-updateVolgens de gebruiker van ResetERA Lant_War, hebben de afgelopen weken verschillende games die bij Sony zijn ontwikkeld, een reeks updates ontvangen. Het specifieke detail van de hele operatie is de lijst met titels die oscilleert tussen gedateerde releases zoals God of War 3 ed Iedereen is Golf VR, tot veel nieuwere games zoals Spider-man van Marvel God of War 2018.

De eerste gedachte van de gebruikers was duidelijk de PlayStation 5 en de zijne achterwaartse compatibiliteit in staat ottimizzare de prestaties van games die tot de catalogus van zijn voorganger behoren. Wat kunnen we de komende dagen verwachten? Zelfs titels zoals Days Gone, Detroit e bloodborne zullen ze worden onderworpen aan deze "opheffing"?