BANDAI NAMCO Entertainment ontketent PAC-MAN in het doolhof van stadsstraten van echte steden van New York tot Tokio en tussenliggende plaatsen

SANTA CLARA, Californië - (BUSINESS WIRE) - De toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van videogames BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. kondigde vandaag de officiële lancering en beschikbaarheid aan van PAC-MAN ™ GEO voor Apple iOS- en Google Android-apparaten in Amerika en in meer dan 170 regio's. PAC-MAN heeft zijn hele leven door arcade-doolhoven doorgebracht, nu in PAC-MAN GEO, gaat hij met zijn fans door de straten van echte steden, op zoek naar oriëntatiepunten en avontuur. Terwijl vooraf geregistreerde spelers zouden hebben gehad PAC-MAN GEO vandaag automatisch op hun apparaten geïnstalleerd - we nodigen alle fans van PAC-MAN en mobiele games uit om mee te doen en te downloaden PAC-MAN GEO van de Apple App Store or Google Play Store voor hun mobiele apparaten vandaag.


Door de straten van New York, Parijs, Tokio en daartussenin te verkennen via het Google Maps Platform, zal PAC-MAN de wereld rondreizen en onderweg grote en kleine bezienswaardigheden bezoeken. Gebruikmakend van gedetailleerde kaarten van beroemde steden, PAC-MAN GEO brengt klassieker PAC-MAN ™ gameplay op stadsplattegronden waarop PAC-MAN door het doolhof van stadsstraten navigeert met Inky, Blinky, Pinky en Clyde in de achtervolging. Krachtpellets zullen ook op de kaart worden geplaatst, waardoor PAC-MAN de rollen van de vervelende geesten kan omdraaien.

"PAC-MAN GEO breekt het traditionele concept van de PAC-MAN doolhof en laat PAC-MAN om voor het eerst in zijn 40-jarige geschiedenis op echte locaties over de hele wereld te worden gespeeld ", zegt Dennis Lee, directeur Brand Marketing bij BANDAI NAMCO Entertainment America Inc." Terwijl PAC-MAN zijn 40steth jubileum in 2020, vindt BANDAI NAMCO Entertainment steeds meer innovatieve en leuke manieren om nieuwe te creëren PAC-MAN ervaringen voor fans van jong en oud om te spelen. We hopen PAC-MAN GEO zal weer een voorbeeld zijn van een gedenkwaardige samenwerking met Google Maps en waar fans enorm van zullen genieten. "

Voor meer informatie over PAC-MAN GEO of andere producten van BANDAI NAMCO Entertainment America Inc., gaat u naar: https://www.bandainamcoent.com, of volg ons op Facebook op https://www.facebook.com/BandaiNamcoUS, of neem deel aan het gesprek op Twitter op: https://www.twitter.com/BandaiNamcoUS.

PAC-MAN GEO lancering trailer is te vinden op de volgende YouTube-link: https://youtu.be/dcZo2X_jZy0

PAC-MAN GEO bedrijfsmiddelen zijn te vinden in de perskamer van BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. op: https://www.bneapressroom.com

Over BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.

BANDAI NAMCO Entertainment America Inc., onderdeel van BANDAI NAMCO Holdings Inc., is een toonaangevende wereldwijde uitgever en ontwikkelaar van interactief entertainment voor alle belangrijke videogameconsoles, iOS, Android en online platforms. Het bedrijf staat bekend om het maken en publiceren van veel van de beste videogamefranchises in de branche, waaronder PAC-MAN®, GALAGA®, TEKKEN®, SOULCALIBUR® en ACE COMBAT®. BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. is de belangrijkste uitgever op het westelijk halfrond voor videogames op basis van anime, waaronder NARUTO SHIPPUDEN ™, DRAGON BALL Z® en ONE PIECE®. Meer informatie over het bedrijf en zijn producten is te vinden op http://www.bandainamcoent.com or www.facebook.com/BandaiNamcoUS.

© BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Persbericht © 2020 BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.

Contacten

Denny Chiu
NAMCO BANDAI Entertainment America Inc.
dchiu@bandainamcoent.com

Hiro Ito
veertigzeven communicatie namens BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.
hiro@fortyseven.com

Bron BEDRIJFSDRAAD