In de afgelopen minuten Sony Pictures heeft gepubliceerd op YouTube de eerste officiële trailer voor de Monster Hunter, naar de volgende komen 3 december in bioscopen over de hele wereld.

De film is gebaseerd op de beroemde videogamesaga van Capcom vindt plaats in een alternatieve wereld waarin het speciale team van luitenant Artemis (gespeeld door Milla Jovovic, al beroemd om de verfilmingen van Resident Evil), die de constante dreiging van de woeste wezens die dit universum bevolken zullen moeten overleven in een wanhopige poging om naar huis terug te keren.

Volgens de officiële synopsis zal Artemis een mysterieuze man ontmoeten in dit woeste land jager (geïnterpreteerd door Tony Jaa), die zijn kennis aan de laatste zal overdragen door hen te leren zichzelf te verdedigen en te vechten tegen de vijandige wezens die die wereld bevolken.