Het in Berlijn gevestigde bureau voor mobiele marketing kondigt samenwerking aan met Omlet Arcade en biedt hun klanten de nieuwste oplossing voor app-promotie

BERLIJN– (BUSINESS WIRE) –Adviesbureau Evvolution kondigt officieel een strategisch partnerschap aan met Omlet Arcade, het beste mobiele streamingplatform voor live games. Door altijd een stap voor te blijven op het spel, biedt Evvolution via dit nieuwe partnerschap een unieke mobiele marketingoplossing die een creatieve advertentieplaatsingsoptie ontgrendelt die is gekoppeld aan kwaliteitsgebruikers met een indrukwekkende koopkracht.

Omlet Arcade is pas onlangs begonnen met het aanbieden van advertentieplaatsing voor app-ontwikkelaars. In dit onbekende gebied navigeert Evvolution klanten door dit nieuwe kanaal door volledig gebruik te maken van de gedetailleerde targeting van het platform en verschillende opties voor advertentieplaatsing. Omlet Arcade wordt steeds populairder over de hele wereld en vooral in LATAM- en SEA-landen. Met hun grote bereik en intensieve aanpasbare campagne-opties, is dit het volgende opkomende advertentiekanaal waarmee Evvolution met trots werkt.

Met Omlet's sterke aanwezigheid van influencers en gebruiksvriendelijke advertentie-indelingen kunnen ontwikkelaars op een natuurlijke manier merkbekendheid opbouwen terwijl gebruikers het platform gebruiken, waardoor zowel de merk- als prestatiemodellen worden samengevoegd. Omlet Arcade ondersteunt zowel mobiel als browserverkeer, waardoor het diverser wordt. Persoonlijke consultants van Evvolution onderzoeken casestudy's voor elke campagne om het marketingpotentieel te maximaliseren bij het ideale publiek van de app.

“Hier bij Evvolution investeren we veel tijd in het onderzoeken van de volgende opkomende advertentieoplossingen voor onze klanten. We zijn ongelooflijk onder de indruk van de geëngageerde gaming-community van Omlet Arcade die gedetailleerde targeting en verschillende plaatsingsopties mogelijk maakt. Wanneer het op een strategische manier wordt uitgevoerd, zijn we ervan overtuigd dat het efficiënte campagnes zal ondersteunen die de advertentie verbinden met het meest toegewijde deel van hun doelgroep. " - Stanislava Todorova, COO van Evvolution

Over Omlet Arcade

Omlet Arcade is het grootste live-streamingplatform voor mobiele games ter wereld, met maandelijks meer dan 2 miljoen unieke streamers. www.omlet.gg

Over evolutie

Evvolution is een adviesbureau voor mobiele advertenties dat verschillende advertentieoplossingen biedt buiten de ommuurde tuinen. Het bureau is gevestigd in Berlijn en heeft een uniek team dat bestaat uit experts van over de hele wereld.Het biedt bedrijfseigen bedrijfsinformatie, technologie en creatieve middelen waarmee klanten een wereldwijd publiek kunnen bereiken. De campagnes voor het verwerven van mobiele gebruikers zijn gericht op efficiëntie, ROI en kwaliteitsgebruikers om de gewenste KPI's in realtime te genereren. www.evvolution.com

Contacten

Kate Pietrelli
kate@pathadvisors.com
1-760-518-2633

Bron BEDRIJFSDRAAD