In de afgelopen uren ontwikkelden de ontwikkelaars van Gearbox Software, auteurs van het chaotische en bekroonde Borderlands 3, heb aangekondigd hoe de game-update werkt voor de PlayStation 5 en Xbox Series X / S-versies.

De ondersteuning voor de schutter stopt hier eigenlijk niet, en degenen die al een exemplaar van Borderlands 3 bezitten, zullen de generatie-overgang in een volledig gratis sinds dag één van de nieuwe consoles. De game heeft al een patch klaar voor de volgende generatie, waarmee Borderlands zich kan wenden 60fps en bij een resolutie van 4K in zowel singleplayer- als online-modus.

Borderlands 3

Bovendien heeft Gearbox duidelijk gemaakt dat alle add-ons en speler-saves allemaal zullen zijn overdraagbaar rechtstreeks naar de nieuwe generatie consoles, zonder dat er extra stappen nodig zijn.