epic Games kom terug om te praten over de nieuwste gratis aanbiedingen. In deze nieuwe editie van Gratis is mooivinden we een dierbare oude vriend, vergezeld van een nieuwe kennis.

Ontwikkeld door Gigantische inktvis in samenwerking met Matt Nava (directeur van Journey), ABZU stelt de speler in staat om zich onder te dompelen in een levendige oceaanwereld vol mysterie en vol kleur en leven.

“Voer soepele stunts uit als de Sub met behulp van de intuïtieve zwemknoppen. Ontdek honderden unieke soorten geïnspireerd door echte wezens en maak een krachtige verbinding met het overvloedige zeeleven. Communiceer met scholen van duizenden vissen die procedureel verband houden met hun leeftijdsgenoten, jij en roofdieren. Geniet van epische zeegezichten en verken aquatische ecosystemen die in ongekend detail zijn gemodelleerd. "

Ontwikkeld door Tripwire Interactive, Rising Storm 2: Vietnam is een Vietnam-herinterpretatie van de Red Orchestra-serie: multiplayer-spellen voor 64 spelers, meer dan 20 kaarten, het Amerikaanse leger en de mariniers, het Vietnamese volksleger, de Vietcong, de Australische strijdkrachten en de strijdkrachten van de Republiek Vietnam. Alles samengevoegd in één pakket.

Deze spellen zijn inwisselbaar tot de volgende keer Oktober 15 2020. Onthoud dat je je moet registreren of inloggen op je Epic Games-account om het in te wisselen.