HOMER breidt zich verder uit dan de bewezen app voor leren lezen met een uitgebreid, essentieel programma voor vroeg leren voor kinderen van 2-8 jaar

NEW YORK– (BUSINESS WIRE) –Vandaag introduceerde HOMER, het essentiële programma voor vroeg leren voor jonge kinderen, zijn volledig opnieuw ontworpen, uitgebreide leerplatform, HOMER Learn & Grow. Voortbouwend op het succes van HOMER Reading, de enige app waarvan is bewezen dat hij de scores voor vroeg lezen met 74% verhoogt met slechts 15 minuten per dag, neemt HOMER Learn & Grow kinderen mee op een persoonlijk leertraject dat met hen meegroeit naarmate ze hun zelfvertrouwen op het gebied van essentiële onderwerpen vergroten. gebieden als lezen, rekenen, sociaal-emotioneel, creativiteit en denkvaardigheden.


"Dit was een buitengewoon uitdagend jaar voor ouders, omdat ze in de rol van lesgeven en worstelen om ervoor te zorgen dat hun kinderen essentiële ontwikkelingsvaardigheden niet missen. Bijna 60% van de ondervraagde ouders zei dat ze even doodsbang en gemotiveerd waren om te weten dat de vroege jaren er het meest toe doen, en gaf toe dat het ook moeilijk is om te onderscheiden wat effectief is in een zee van voornamelijk onderwijsopties, '' aldus Stephanie Dua, medeoprichter en president van HOMER. "HOMER wil een deel van deze stress verlichten door gezinnen te ondersteunen met een uitgebreid, door experts ontworpen programma gericht op zowel en levensvaardigheden. "

HOMER's essentiële programma voor vroeg leren biedt gezinnen een unieke combinatie van doeltreffendheid op schoolniveau en entertainment-achtige betrokkenheid om kinderen de beste start van hun leertraject te geven.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Uitgebreid programma voor vroeg leren: Speelse leeractiviteiten over vakgebieden heen, waaronder lezen, rekenen, sociaal-emotioneel leren, creativiteit en denkvaardigheden.
  • Gepersonaliseerd leertraject: Interactieve lessen, verhalen en activiteiten zijn gepersonaliseerd op basis van leeftijd, fase en interesses, groeien met je kind mee en bouwen zelfvertrouwen op door nieuwe vaardigheden waar kinderen trots op zijn en ouders kunnen zien. HOMER Learn & Grow bevat ook honderden verhalen en personages waar je kind dol op zal zijn, van klassiekers als Roodkapje tot favorieten zoals Thomas de Trein ™.
  • Bewezen effectiviteit: Door experts ontworpen, door kinderen getest en door ouders goedgekeurd, is bewezen dat het leestraject van HOMER de score voor vroeg lezen met 74% verhoogt met slechts 15 minuten per dag.
  • Flexibel + leuk: De kindvriendelijke navigatie van HOMER is perfect voor zelfstandig spelen en geeft ouders waardevolle momenten voor zichzelf terwijl ze erop vertrouwen dat hun kinderen zowel leren als plezier hebben. Omdat het zowel online als offline werkt, past HOMER Learn & Grow gemakkelijk in elke dagelijkse routine.
  • Buiten de app: HOMER biedt gezinnen meerdere manieren om leren in het dagelijks leven te brengen, waaronder live virtuele lessen voor kleine groepen gebouwd in samenwerking met Gymboree Play & Music, evenals tips voor ouders, printables en praktische activiteiten in de regelmatig bijgewerkte HOMER activiteitencentrum, HOMER blog en doorlopend Vraag de Expert-serie op Facebook Live.

HOMER Learn & Grow vervangt de populaire apps HOMER Reading en HOMER Stories door een volledig opnieuw ontworpen leerprogramma met uitgebreid curriculum en nieuwe inhoud. Bestaande HOMER-leden zullen profiteren van nieuwe kindvriendelijke navigatie voor zelfstandig spelen en zullen het leestraject van een kind kunnen hervatten waar ze waren gebleven.

De HOMER-methode

HOMER Learn & Grow wordt mogelijk gemaakt door de HOMER-methode, een door experts ontworpen eigen raamwerk dat door onderzoek wordt ondersteund, door kinderen is getest en dat uw kind de beste start van zijn leertraject geeft door hen te helpen bij het ontwikkelen van kritische vaardigheden voor zowel school als leven.

HOMER is de enige oplossing in de branche die leren via digitale, fysieke en live / persoonlijke ervaringen biedt, waardoor kinderen kunnen kiezen op welke manier ze willen leren. De nieuwe HOMER Learn & Grow-app vertegenwoordigt de eerste digitale pijler van HOMER's uitgebreide programma voor vroeg leren, dat tot doel heeft het leren te ondersteunen via elk medium dat het meest zinvol is. In de komende maanden zal HOMER, samen met zijn partners, introduceert aanvullende programma's ter ondersteuning van fysiek hands-on spel en live leerervaringen (zowel virtueel als persoonlijk).

Beschikbaarheid en prijzen

HOMER Learn & Grow is nu beschikbaar in de Apple App Store en komt binnenkort ook in de Google Play Store. Lidmaatschappen zijn bedoeld voor het hele gezin met de mogelijkheid om maximaal vier profielen aan te passen. Gezinnen kunnen de app de eerste 30 dagen gratis uitproberen voordat ze worden verlengd tot een maandelijks lidmaatschap van $ 9.99 of een jaarlijks lidmaatschap voor $ 59.99. Schrijf je in op https://learnwithhomer.com/

OVER BEGIN

BEGiN is het bekroonde onderwijstechnologiebedrijf dat leerproducten maakt die even effectief als leuk zijn - kritische vaardigheden ontwikkelen en kinderen overal ter wereld hoogwaardige educatieve inhoud aanbieden. Tot de investeerders en partners van BEGiN behoren enkele van de meest erkende en geliefde kindermerken, waaronder Sesame Workshop, LEGO Ventures, Gymboree Play & Music en Fisher-Price. BEGiN is mede opgericht door Neal Shenoy, Stephanie Dua en Noelle Millholt.

HOMER is het essentiële programma voor vroeg leren voor jonge kinderen. HOMER geeft kinderen de beste start van hun leertraject door zelfvertrouwen op te bouwen en vaardigheden te ontwikkelen die hen voorbereiden op school en leven. De HOMER-methode - ons gepatenteerde leerkader - levert academische vaardigheden zoals lezen en schrijven en rekenen, naast persoonlijke vaardigheden zoals probleemoplossing en sociaal emotioneel bewustzijn door middel van inhoud die is afgestemd op hun interesse, leeftijd en leerniveau, tijdens de kritieke tijd in het begin ontwikkeling in de kindertijd wanneer de hersenen van kinderen het meest hongerig zijn om te leren.

Voor meer informatie bezoek, www.learnwithhomer.com

Contacten

Voor HOMER:
Allison Grenewetzki
homer@archetype.co

Bron BEDRIJFSDRAAD