Sinds de aankondiging van zijn Design, PlayStation 5-fans bleven uitspreken over de uiteindelijke release van een donkere versie van de console. Nou, volgens een lek gepost door de Reddit-gebruiker wsb_BernieMadoff, bestaat er echt een donkere DualSense.

PS5 UI Startup Leak (video) van PS5

In deze video wordt niet alleen dit specifieke DualSense-model getoond, maar ook hoe het eruit ziet opstartscherm van de nieuwe Sony-console, wat ravage veroorzaakt binnen sociale netwerken. En hoewel dit een nep-lek zou kunnen blijken te zijn, zijn er verschillende details die de vlo in het oor van de gemeenschap hebben gezet, zoals de waarschuwingen tijdens het opstarten van de console.

Zou het waar kunnen zijn? Ons zoals gewoonlijk, wij nodigen u uit om eventuele lekken met de juiste tang op te lossen en in afwachting van een mogelijke officiële aankondiging van Sony.