Oké, het is gebeurd, we zijn niet in een droom of een simulatie. Steve Minecraft werd aangekondigd als de nieuwe jager van Super Smash Bros. Ultimate, letterlijk een paar minuten Twitter breken. En als tijdens het speciale evenement, Masahiro Sakurai onthulde hoe dit nieuwe personage is geïmplementeerd, de voormalige productiedirecteur van Mojang profiteerde van de hype rond de aankondiging om meer details te geven over de deal met Nintendo.

tweede Daniel Kaplan, het zou tenminste allemaal beginnen 5 jaar geleden, in de verte 2015. Dit zou de eerdere beweringen van Sakurai over de nieuwe personages in de selectie ondersteunen Fighter Pass 2. Bovendien is Steve een van de meest gevraagde, meme- en gelekte personages sinds de beroemde Smash stemming ingesteld voor Super Smash Bros. voor 3DS / Wii U.

En over lekken gesproken, u herinnert zich wanneer Microsoft een tweet geplaatst van waardering voor de titel? Tijdperk Januari 2019 en sindsdien zijn niet alleen Steve, maar ook Banjo & Kazooie officiële leden van het rooster geworden. "Toevalligheden? Ik denk van niet."