Super Smash Bros.Ultimate ziet binnenkort de komst van Steve van de beroemde Minecraft als het zevende DLC-personage. Hier zijn de details.

Tijdens de live-uitzending gewijd aan de beroemde vechtgame van Nintendo, Masahiro Sakurai heeft het nieuwe personage aangekondigd dat zal toetreden tot de Super Smash Bros.Ultimate-selectie. Geen Crash Bandicoot zoals velen hadden gehoopt, het is aan de wereld van Minecraft neem de eer in de nieuwe DLC van de game. We hebben het niet over een enkel personage, dat zullen we in feite hebben SteveAlexZombie ed Enderman kunnen gebruiken.

Sakurai heeft zelf aangekondigd dat de 3 oktober om 16 uur er komt een nieuwe live Super Smash Bros. Ultimate waarin we meer te weten komen over de vechtstijl van deze nieuwe vechters.

Wat vind je van de keuze voor deze nieuwe DLC? Op wie zou je hebben gewed?