Demon Souls Remake PS5Er zijn echt nog een paar weken te gaan tot de next-gen en een van de titels die de dansen openen zal zijn de remake van Demon's Souls van Bluepoint Games. De heropleving van het gelijknamige spel door From Software, uitgebracht in 2009, zal deel uitmaken van de lancering van de Playstation 5 en, met de benadering van de eerste dag, zijn er enkele details over naar voren gekomen.

De belangrijkste is ongetwijfeld die betreffende de keuze tussen 4K en 60fps voor spelers, die kunnen beslissen om van het spel te genieten zoals ze willen. De bevestiging komt van de speciale pagina op Officiële PlayStation-site:

“Zie hoe de genadeloze duistere wereld van Demon's Souls tot leven komt op de PS5-console met prachtige en verbeterde graphics. Gamers kunnen kiezen tussen twee grafische modi bij het spelen van Demon's Souls: 4K-modus (afspelen in 4K-resolutie2) en modus met hoge framesnelheid (afspelen met een hogere framesnelheid) ”.

Demon's Souls is vanaf 12 november verkrijgbaar, Playstation 5 releasedatum in Japan, Noord-Amerika en andere geselecteerde landen. Europese spelers kunnen op 19 november de exclusieve Sony in handen krijgen.