De marketing van Cyberpunk 2077 wordt steeds dringender met de nieuwste uitgebrachte trailer, die als hoofdrolspeler heeft Keanu Reeves. De video is gepost tijdens de NBA-finale en je kunt hem bekijken via de tweet net onder.

In deze trailer zien we de acteur met Johnny Silverhand langzaam naar de camera lopen terwijl hij uitlegt dat het enige dat iemand in Night City tot een crimineel maakt, is gepakt worden. Reeves legt uit dat je in Night City kunt worden wat je wilt. De enige limiet is wat uw lichaam aankan.

 

De trailer bevat ook wat beeldmateriaal van de game met de hoofdpersoon en enkele bondgenoten. Er is onlangs enige controverse geweest rond de ontwikkelaars van de game, CD Projeckt Red, vanwege de crunch opgelegd aan werknemers.

Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht op 19 november 2020 su PC, PlayStation e Xbox.