Het is het einde van een tijdperk. Het tijdperk van de eerste boom van Facebook en een van de spellen die het fortuin van Mark Zuckerbergs sociale netwerk hebben verdiend: Farmville.

Vrijgegeven in 2009 da Zynga, dit mooie beheersysteem stelde ons in staat om het onze te beheren persoonlijke boerderij en om activiteiten te delen met onze vrienden. In 2011 had het "kleine spel" zich meer kunnen verzamelen dan 12% van de financiële inkomsten van Facebook, dankzij het systeem van in-game inkomsten genereren, hetzelfde systeem dat vanaf de volgende wordt stopgezet 17 november.

Het spel blijft in plaats daarvan speelbaar tot 31 december, met de mogelijkheid om een ​​bedankbonus van de ontwikkelaar te krijgen door je voortgang te verplaatsen naar FarmVille 2: Tropic Escape. Het is duidelijk, Er wordt geen restitutie geboden voor in-game aankopen.