starfield, de nieuwste RPG-titel met ruimtethema ontwikkeld door Bethesda, is momenteel in de maak en hoewel het softwarehuis van Todd Howard geen verdere updates en trailers vrijgeeft, zijn er enkele screenshot van het spel ze kwamen uit de gesloten muren en bereikten Imgur.

Deze eerste spelafbeeldingen laten zien een personage verkleed als astronaut, naast wat lijkt te zijn de zijn ruimteschip, die vervolgens in zijn geheel wordt getoond op de volgende foto. Bovendien is er in het scherm van de vermeende gameplay een HUD die de verschillende statistieken (leven en uithoudingsvermogen) en het aantal granaten beschikbaar.

Het is nog onduidelijk hoe deze afbeeldingen zijn uitgekomen, maar het detailniveau in de afbeeldingen suggereert dat er wordt iets gekookt in het Bethesda-huisOf anders lopen ze voor op de eerste trol die de negende heeft uitgewerkt ̶g̶e̶n̶e̶r̶a̶z̶i̶o̶n̶e̶.̶