Nintendo heeft het nieuwe vechtspel aangekondigd en uitgebracht Kirby Fighters 2, exclusief op Nintendo Switch.

Gisteren brachten we u het nieuws van een lek verkeerd geplaatst (en onmiddellijk verwijderd) gewoon van Nintendo op het spel, maar blijkbaar maakte het bedrijf uit Kyoto van de gelegenheid gebruik om het vervolg op de fighting game gewijd aan Kirby.

Kirby Fighters 2 een vechtspel wanneer vier spelersik daag mezelf uit 2D-gevechten, kunnen kiezen tussen 17-tekens van de selectie, zoals Doel ridder, Bandana Waddle Dee, Koning Dedede, Kleverig, Magolor en Kirby's verschillende transformaties, elk met een bepaald vermogen.

Wat betreft de spelmodi, is er de Gevechtsmodus, d.w.z. een gevecht tussen vier spelers (dat kan zijn echte mensen of karakters aangedreven door CPU) die in verschillende scenario's voorkomt. Deze modus kan ook lokaal worden afgespeeld op dezelfde console of op vier verschillende consoles, zowel lokaal als online.

La Story Mode, speelbaar in zowel co-op als solo, omvat het beklimmen van een toren, waar het onze taak is om de verschillende vijanden te verslaan tot aan de laatste botsing.

La Eenhandige modus het is uitsluitend een modaliteit enkele speler, waarbij de speler veldslagen van steeds moeilijker wordende moet winnen.

Kirby Fighters 2 is nu beschikbaar voor Nintendo Switch op Nintendo eShop tegen de prijs van 19,99 euro.