Als je het je goed herinnert, vorige maand de studie Lab Nero Games en zijn oprichter Mike Zaimont waren in het midden van een schandaal die de meeste werknemers in de steek heeft gelaten. Welnu, het lijkt erop dat de laatste zich weer hebben verenigd onder één naam: de studio was geboren Toekomstige Club.

Volgens het persbericht dat kort na het openen van het Twitter-profiel werd vrijgegeven, "Future Club is een coöperatieve ontwikkelingsstudio, beheerd door medewerkers en opgericht volgens het idee dat de beste teams de optelsom van hun delen zijn, waarbij ze een voortrekkersrol spelen in open en eerlijke communicatie met hun spelers, partners en kennissen. ".

Op dit moment is het echter nog vroeg om belangrijke aankondigingen van het pasgeboren onderzoek te verwachten Officiële site en die van hen sociale pagina zal eventuele updates in de toekomst plaatsen.