En uiteindelijk ook Amazone, de e-commercegigant beheerd door Jeff Bezos, is de wereld van Cloud Gaming betreden en zal proberen schoenen te maken voor zijn concurrenten zoals Google StadiaxCloudNvidia GeForce Now met zijn nieuwe project: Luna.

gebouwd "Voor de liefde van het spel" de service bevindt zich momenteel in de vroege fase van Early Access en belooft min of meer dezelfde functies als Stadia: gamen waar en hoe je wilt, op verschillende devices, integratie met Twitch en een controller gebouwd voor Cloud Gaming. Hier is een overzicht van de features:

  • Inleidende prijs: 5,99 euro / maand
  • 4K / 60FPS op enkele geselecteerde titels
  • Binnenkort PC, Mac en iOS (Android bevestigd zonder lanceringsdatum)
  • Meer dan 100 spellen beschikbaar, waaronder ControleSonic Mania en andere partners zoals Capcom Ubisoft
  • Integratie met Trekken
  • Gebaseerd op architectuur AWS (Amazon-webservices)