DUBLIN- (BUSINESS WIRE) -het "Sports League Software Market Forecast to 2027 - COVID-19 Impact and Global Analysis by Deployment and Application and Geography" rapport is toegevoegd aan ResearchAndMarkets.com's aanbieden.

Volgens dit rapport werd de markt in 556.60 geschat op $ 2019 miljoen en zal naar verwachting tegen 907.25 $ 2027 miljoen bedragen; het zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6.4% van 2020 tot 2027.

Geografisch gezien is de softwaremarkt voor sportcompetities onderverdeeld in vijf grote regio's: Noord-Amerika, Europa, APAC, MEA en SAM. Noord-Amerika had het grootste aandeel in de wereldwijde softwaremarkt voor sportcompetities dankzij de toenemende digitaliseringstrend, de komst van verschillende sportcompetities en de groeiende investeringen in de regio. In 2019 droeg de regio een omzetaandeel van ongeveer 37% bij aan de totale softwaremarkt voor sportcompetities. In termen van marktaandeel bezetten Europa en APAC respectievelijk de tweede en derde positie in 2019. De toenemende acceptatie van het cloudimplementatiemodel in combinatie met toenemende investeringen in technologieën die in de sportindustrie worden gebruikt en groeiende professionele sportcompetities behoren tot de belangrijkste factoren die naar verwachting voeden de vraag naar sportcompetitiesoftware in alle regio's tijdens de prognoseperiode, dwz 2020 tot 2027.

Europa is een cruciale regio voor de groei van de sportcompetitiesoftwaremarkt tijdens de prognoseperiode vanwege het toenemende aantal bedrijven dat investeert in geavanceerde sportcompetitiesoftware. De regio wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van goed ontwikkelde landen zoals Duitsland, het VK en Frankrijk, de belangrijkste markten voor de acceptatie en groei van sportcompetitiesoftware. APAC wordt naar verwachting de snelst groeiende regio met een indrukwekkende CAGR van 8.1% in 2020-2027. APAC omvat verschillende opkomende economieën zoals China, India en verschillende zuidoostelijke landen. De stijgende populariteit van verschillende sporten, economische groei, de sterke stijging van het aantal apparaten die via internet toegankelijk zijn en een groeiend aantal sportclubs en competities zijn de belangrijkste factoren die naar verwachting ruime groeimogelijkheden zullen bieden aan spelers op de softwaremarkt voor sportcompetities in APAC.

Impact van COVID-19 op de Sports League-softwaremarkt

Volgens het laatste WHO-situatierapport van 9 augustus 2020 overschreden de totale door COVID-19 bevestigde gevallen in de regio Azië-Pacific 2.96 miljoen met meer dan 61,000 doden. Mobiliteitsbeperkingen, annulering / uitstel van verschillende grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen van Tokyo 2020 en beperkingen op groeps- / sportactiviteiten als gevolg van de COVID-19-uitbraak hebben de algehele sportindustrie in deze regio beïnvloed. De uitbraak van COVID-19 heeft ook een negatieve invloed gehad op het algehele concurrentievermogen, de arbeidsmarkt en de economische groei van veel landen in de regio.

Bovendien zet de toenemende voorzichtigheid van landen als de VS, Australië en Canada bij het bijwonen van sportevenementen in de regio Azië-Pacific de groei van de sportindustrie in de regio verder onder druk. Ook is er onzekerheid over de organisatie van verschillende grote sportevenementen zoals Indian Premier League (IPL), Nippon Professional Baseball (NPB), Australian Football League (AFL) en National Rugby League (NRL). Daarom kan de onvoorspelbaarheid met betrekking tot de status van de COVID-19-uitbraak in de komende toekomst, vooral in de APAC-regio, waar de grafiek met bevestigde gevallen naar boven gaat, de groei van de softwaremarkt voor sportcompetities in de komende kwartalen kunnen beïnvloeden vanwege de verminderde vraag onder clubs en competities.

Redenen om te kopen:

 • Bespaar en verminder tijd bij het uitvoeren van onderzoek op instapniveau door de groei, omvang, leidende spelers en segmenten in de wereldwijde softwaremarkt voor sportcompetities te identificeren
 • Benadrukt de belangrijkste bedrijfsprioriteiten om bedrijven te helpen hun bedrijfsstrategieën opnieuw af te stemmen
 • De belangrijkste bevindingen en aanbevelingen benadrukken cruciale vooruitstrevende trends in de wereldwijde sportcompetitiesoftwaremarkt, waardoor spelers in de hele waardeketen effectieve langetermijnstrategieën kunnen ontwikkelen
 • Ontwikkel / wijzig bedrijfsuitbreidingsplannen door gebruik te maken van een substantieel groei-aanbod in ontwikkelde en opkomende markten
 • Diepgaand onderzoek doen naar trends en vooruitzichten op de wereldwijde markt in combinatie met de factoren die de markt aandrijven, maar ook belemmeren
 • Verbeter het besluitvormingsproces door de strategieën te begrijpen die de commerciële belangen ondersteunen met betrekking tot klantproducten, segmentatie, prijsstelling en distributie

Market Dynamics

drivers

 • Stijgend aantal sportclubs en competities over de hele wereld
 • Trend van digitale transformatie in de sportindustrie

terughoudendheid

 • Beschikbaarheid van gratis software-opties en gebrek aan bewustzijn

kansen

 • Hoge acceptatie door kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's)

Future Trends

 • 5G en cloudgebaseerde oplossingen om nieuwe groeimogelijkheden te openen

Bedrijven genoemd

 • Stack Sports
 • Engage Sports, LLC
 • EZFacility
 • Jersey horloge
 • LeagueRepublic
 • Logismico LLC (TeamTracky)
 • Van PlayyOn, Inc.
 • Van SportsEngine Inc.
 • ACTIVE Network, LLC
 • Van TeamSnap, Inc.

Voor meer informatie over dit rapportbezoek https://www.researchandmarkets.com/r/y12lcf

Contacten

ResearchAndMarkets.com
Laura Wood, Senior Press Manager
press@researchandmarkets.com
Voor EST-kantooruren belt u 1-917-300-0470
Voor US / CAN gratis telefoongesprek 1-800-526-8630
Voor GMT-kantooruren Bel + 353-1-416-8900

Bron BEDRIJFSDRAAD