En eigenlijk ontbrak alleen dit. Heb je je ooit voorgesteld om Pokémon te mixen met Dark Souls 3? Sommigen doen dat, en u kunt het ook downloaden. Pocket Souls is een indrukwekkende revisie van Dark Souls 3 die nieuwe wapens, pantser, items, eindbaasgevechten en natuurlijk de kans om monsters te vangen, maak vrienden met ze e neem ze aan jouw kant. En je zult ook worden uitgerust met een schattige rugzak met Pokémon-thema.

Elke klas wordt vergezeld door een beginnend monster en om verder te komen in het spel, net als in de Nintendo-serie, moet je de monsters gebruiken die je bezit.

De Pokeballs zijn vervangen door de Abyssal Flask, een veel geschiktere naam in dit geval, met veel Great- en Ultra-varianten voor de meer resistente varianten. Gevangen monsters worden naar de pc gestuurd, net als in het originele spel, in dit geval het spreukenmenu dat toegankelijk is vanaf de vreugdevuren. Hieronder kunt u de officiële video van Pocket Souls, zodat u beter kunt begrijpen hoe het werkt.