Eerder deze week, tijdens de laatste Nintendo Direct, Capcom aangekondigd Monsterjager staat op voor Nintendo Switch.

De grafische weergave lijkt behoorlijk bevredigend te zijn en dit komt ook door het feit dat de game doorloopt RE Engine, De eigen motor van Capcom. Deze informatie is door het bedrijf bekendgemaakt in een persbericht op zijn officiële website:

De game is momenteel in ontwikkeling met Capcom's eigen RE ENGINE om een ​​nieuwe en toegankelijke Monster Hunter-ervaring te bieden waar je altijd, overal en met iedereen van kunt genieten.

Dit is dezelfde engine van de volgende generatie die games leuk vinden Resident Evil Village, Resident Evil maakt remakes e Devil May Cry 5.

De bevestiging van Capcom volgt op een tweet van de insider Schemering Golem in augustus, waarin stond dat de nieuwe Monster Hunter-game zou draaien op een Switch-compatibele versie van de RE Engine. Destijds zei hij ook dat dit niet noodzakelijkerwijs zou leiden tot andere overdracht van Capcom-titels voor de Nintendo Switch.

Hoe dan ook, hoeveel van jullie zijn in een hype voor Monster Hunter Rise?