Zoals we de laatste hebben gezien Nacht stad draad, de wereld van Cyberpunk 2077 zal enorm zijn en vol activiteiten voor de speler. CD Projekt RED heeft echter besloten om te retoucheren leggermente de lengte van zijn hoofdcampagne, en dat allemaal vanwege The Witcher 3.

En wat zou het spel met de hoofdrol verkeerd doen? Geralt Di Rivia, om de nieuwste CD Projekt-titel vol Cyberpunk en Keanu Reeves te straffen? Blijkbaar volgens een live-uitzending op het Twitch-kanaal van de streamer CohhCarnage, The Senior Quest Game Designer Patrick K. Mills vertelde hoeveel gebruikers destijds klaagden over de totale duur van The Witcher 3, aangezien deze te lang was. Om deze reden wilde het team zich ook overgeven aan dit soort feedback, met behoud van enig respect voor de spelers. completisten.

De levensduur van The Witcher 3 varieert inderdaad van 51 tot 172 uur, volgens de site Hoe lang te verslaan, en het is logisch dat spelers die minder geduldig zijn of minder vertrouwd zijn met het ontwerp van CD Projekt, zich zullen vervelen wanneer een bepaalde drempel wordt bereikt.