In de afgelopen uren V1 Interactive, de verantwoordelijke ontwikkelstudio van Ontbinding, heeft aangekondigd dat de multiplayer-servers van de shooter die afgelopen juni zijn uitgebracht permanent zullen komen chiusi il 17 november.

Vanaf die datum kan de titel in feite alleen in de enkele campagne worden afgespeeld en zullen de bemanningen, de aanpasbare klassen en alles met betrekking tot multiplayer verdwijnen.

Ontbinding

De studio, geregisseerd door de legendarische mede-maker van Halo Marcus Letho, gerechtvaardigd de beslissing in een bericht op de officiële blog van het spel, waarin wordt uitgelegd dat hoewel de basisspeler goede interesse heeft getoond in de singleplayer-campagne, het gebrek aan opkomst in de online modi van de titel ertoe heeft geleid dat de ontwikkelaars de ondersteuning voor multiplayer willen beëindigen.