Twin MirrorDontnod heeft aangekondigd de releasedatum van Twin Mirror: Zijn volgende titel is vanaf 4 december beschikbaar op Xbox One, PS1 en pc (Epic Games Store).

De studio die verantwoordelijk is voor de saga van Het leven is Strange en van de recente Vertel me waarom, stelt een psychologische thriller voor die zich afspeelt in de Verenigde Staten. De hoofdpersoon, Sam Higgs, keert terug naar zijn geboorteplaats voor de begrafenis van zijn beste vriend en hier zal hij proberen de geheimen achter zijn dood te achterhalen dankzij zijn analytische krachten. In feite heeft Higgs toegang tot zijn "Mind Palace" die fysiek zal worden weergegeven in Twin Mirror. Hier kan de hoofdrolspeler de gevonden aanwijzingen samenstellen en de scenario's van de gebeurtenissen die hebben geleid tot de verdwijning van zijn vriend, opnieuw creëren.

De afspraak met het nieuwe werk van Dontnod staat dan ook gepland voor december. Gebruikers die Twin Mirror vooraf bestellen, ontvangen de soundtrack van de game gratis in digitaal formaat.