In de nieuwe aflevering van Uitgevers die dingen doen505 Games gaf onlangs per ongeluk de Ultimate Edition di Controle aan alle eigenaren van de vorige Deluxe Edition van de laatste titel van Remedie. Allemaal heel leuk, behalve dat deze beslissing meteen genomen was geannuleerd na een paar uur, wat verdere controverse veroorzaakte.

Controle Ultimate Edition Remedy 505 GamesHelaas voor de uitgever maakte het nieuws meteen de ronde op internet. Verschillende PS4- en Xbox One-gebruikers zijn erin geslaagd de titel te lanceren en hebben dat ontdekt het uitvoerbare bestand van de Ultimate Edition is precies hetzelfde als de Deluxe Edition, compleet met DLC. Dit zou in tegenspraak zijn met de beweringen van 505 Games die in de dagen na het uitbreken van de upgrade-controverse hadden verklaard dat een mogelijke conversie naar de Ultimate-versie zou plaatsvinden. onmogelijk.

Hoe eindigt het verhaal? Eigenaren van de Deluxe Edition of Control zullen dit verdomd kunnen krijgen gratis upgrade, in een periode waarin verschillende softwarehuizen deze consumentvriendelijke strategie toepassen?