De laatste Ubisoft vooruit is net begonnen en het Franse huis heeft de eerste aankondiging van de avond gebruikt om officieel te onthullen Immortals: Fenyx Rising, wijlen Gods & Monsters aangekondigd tijdens E3 2019.

Controle nemen over heroïne Fenyx, zal de speler het mysterieuze verkennen Eiland van de gezegenden om zijn wonderen te ontdekken. Tijdens de reis zal het meisje moeten vechten om de kracht van de goden van Olympus te herstellen, om het eiland en zijn bewoners te redden van Tyfoon, een catastrofe die de regio dreigt te raken.

In de strijd tegen de mythologische wezens die onze weg zullen blokkeren, zal Fenyx kunnen vertrouwen op bovennatuurlijke krachten die door de goden worden aangeboden.

Immortals: Fenyx Rising wordt uitgebracht op PC, PlayStation 4, Xbox One e Nintendo Switch de volgende Oktober 3 2020.