De laatste Ubisoft vooruit eindigde met een speciale aankondiging van de studio Ubisoft Annecy, ontwikkelaar van STEIL en dat is klaar om een ​​nieuw avontuur op twee wielen naar de schappen te brengen: Riders Republiek.

De titel zal zijn een extreme multidisciplinaire ervaring, die niet alleen offroad-sporten omvat, zoals BMX e freestylen, maar ook sporten beoefend op besneeuwde velden zoals Sci e snowboarden, via een carrièremodus gebaseerd op promotie via verschillende sponsor e wedstrijden om te winnen. 

De sector ontbreekt niet multiplayer, met de aanwezigheid van competitieve modi zoals 6v6 en Massa Start, een Battle Royale-modus voor 50 spelers waarin racers de finish moeten bereiken zonder in botsing te komen met anderen.

Riders Republic zal in de loop van 2021 su PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia.