De remake van Prince of Persia: The Sands of Time kom weer terug om over zichzelf te praten.

Nog maar een paar dagen geleden hebben we je daar teruggebracht nieuws over de mogelijkheid datUbisoft vooruit de remake van het eerste hoofdstuk kan worden aangekondigd.

Tot op heden is de beroemde journalist uit Bloomberg, Jason Schreier, tijdens zijn podcast Drievoudige klik. verklaarde hoe tijdens deUbisoft-evenement er zijn hoge kansen dat Prince of Persia: The Sands of Time Remake kan zijn aangekondigd alleen tijdens dat evenement.

Het is nog steeds een gerucht, maar Schreier heeft altijd bewezen een zeer bekwaam persoon te zijn en affidabile; aan de andere kant in de loop van afgelopen paar maanden Over de titel van Ubisoft is vaak gesproken, zoals waarnemingen op een Guatemalteekse dealer.

Dus we moeten gewoon wachten op het evenement Ubisoft vooruit verwacht voor de 10 september, in de hoop dat dit het juiste moment zijn om onze prins weer in actie te zien.