Psyonix lijkt allerminst bereid de voortdurende steun die het in de loop der jaren heeft geboden, op te geven a Rocket League, en ook de volgende -update bewijst het.

Waarschijnlijk de grootste nieuwigheid die dankzij de volgende update in de titel zal worden geïntroduceerd, is die van de overgang naar de status van gratis om te spelen van laatstgenoemde. Rocket League zal daarom niet langer een kostenbarrière hebben voor spelers die deze titel willen proberen, en Psyonix wilde benadrukken dat dit niet eens de abbonamenti om je te abonneren om online te spelen.

Rocket League Psyonix Steam Epic Games Store gratis te spelen

Om Rocket League-multiplayer te spelen op PlayStation 4 en Nintendo Switch niet servirà abonneer je daarom op PS Plus of Nintendo Switch Online, terwijl het alleen op Xbox lijkt dat het nog steeds verplicht zal zijn om een ​​Live Gold-account te hebben om van de online functies van de game te genieten.