De gratis aanbiedingen van deEpic Games Store, zij het op kleinere schaal dan in de afgelopen weken. Deze week biedt de winkel zelfs Into the Breach en de DLC voor Borderlands 2: Commander Lilith en de strijd om Sanctuary.

"In In de brug, bestuur krachtige mechs van de toekomst om een ​​buitenaardse dreiging te verslaan. In deze turn-based strategiespel, gemaakt door de ontwikkelaars van FTLwordt elke poging om de wereld te redden vertegenwoordigd door een nieuwe willekeurig gegenereerde uitdaging. "

“Beschikbaar voor Borderlands: The Handsome Collection, in Commandant Lilith en de strijd om Sanctuary daag nieuwe bazen uit, verken nieuwe gebieden, pak nieuwe buit (met een gloednieuwe categorie boven Legendary) en sluit je aan bij Lilith en de Crimson Raiders om een ​​gek te stoppen die vastbesloten is om de planeet over te nemen. "

Zoals altijd kunt u deze aanbiedingen inwisselen via de digitale pagina vanEpic Games Store.