Fortnite stelt het monument ter beschikking dat is gewijd aan Black Panther, maar het is geen eerbetoon aan de helaas verdwenen Chadwick Boseman.

De toelichting komt rechtstreeks van een woordvoerder van epic Games, die de aard van het standbeeld in het spel wilden specificeren. Dit maakt in feite deel uit van de Hoofdstuk 2 van Fortnite gemaakt in samenwerking met Marvel en al maanden gepland, niet op de laatste seconde ingevoegd als eerbetoon. Dit zijn de woorden van de woordvoerder:

"Het monument maakt deel uit van een eerder geplande verhaallijn en wij zijn, net als de rest van de wereld, ongelooflijk bedroefd door het overlijden van Chadwick Boseman."

Als je nieuwsgierig bent naar het monument dat is gewijd aanheld van Wakanda, ga gewoon direct links van Mistige heidevelden, verdergaand naar het westen van het eiland Fortnite. Daar vind je de enorme panter gemaakt van vibranium.

Wat vind je van deze samenwerking? Speel je het? Laat het ons weten met een opmerking!