De divisieDe maand september begint met een welkomstgeschenk van Ubisoft, dat gratis beschikbaar wordt gesteld het eerste hoofdstuk van The Division.

De game is een plunderaarshooter die zich afspeelt in Manhattan dat in chaos is gestort na de explosie van een zogenaamde pandemie. Green Poison, een bijzonder resistente pokkenstam die zich op Black Friday via bankbiljetten verspreidde en leidde tot de dood van 95% van de bevolking. Het heeft een component PvE die plaatsvindt op de meest iconische plaatsen van het lagere deel van het eiland en de beruchte Black Zone PvP, waar je met andere spelers kunt vechten om de zeldzaamste buit.

The Division is al gratis te downloaden in de pc-versie door in te loggen op deze link en blijft beschikbaar tot 10 uur op 8 september. Eenmaal toegevoegd aan je Uplay-account, wordt het permanent toegevoegd aan je bibliotheek. De spelversie is de basisversie, maar voor de gelegenheid is de seizoenspas met alle DLC's ook te koop met een enorme korting.