Fall Guys is dat zeker het spel van het moment, maar het blijft op dit moment exclusief voor pc en PS4. Vanaf het allereerste uur echter rond de wedstrijd van Mediatonic er waren geruchten over mogelijke havens, met name voor Stap over voor slechts.

Deze geruchten werden echter door de ontwikkelaars zelf stilgelegd. Volgens verklaringen Joe Walsh, de hoofdontwerper van de game, uitgebracht tijdens een stream door Gary Whitta, heeft Mediatonic andere prioriteiten voor Fall Guys. In het bijzonder wil het bedrijf ceen goede vertrouwensband met uw gemeenschap in de weg staan voordat u erover nadenkt om aan een haven te werken.

"We zijn momenteel gefocust om de game zo goed mogelijk te maken voor PlayStation 4 en pc. We willen een goede vertrouwensband opbouwen met de gemeenschap door te laten zien hoe we het spel steunen.
Op dit moment is het onze taak om de gemeenschap te vertellen 'we weten wat je wilt, we luisteren naar je en we werken eraan om het goed te maken'. Dit is geen tijd om je op iets anders te concentreren, hoe je de game naar andere platforms kunt brengen. We zouden op deze manier zeker meer geld verdienen, maar het is op dit moment niet onze prioriteit. De gemeenschap is belangrijker. "

 

De geruchten over een port waren ontstaan ​​uit de ontdekking van enkele ondersteuningsbestanden voor de Switch SDK in de Steam-versie van Fall Guys. In de FAQ van de game, echter, wanneer hem wordt gevraagd naar poorten voor Switch en Xbox, antwoordt Mediatonic dat ze zou het leuk vinden breng het spel naar andere platforms, maar later.