NEW YORK– (BUSINESS WIRE) –Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering 2020 zal houden als een virtuele, alleen audiovergadering die online wordt gehouden op www.virtualshareholdermeeting.com/TTWO2020. Take-Two was van plan een persoonlijke bijeenkomst te organiseren; Vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen en fysieke afstandsvereisten in verband met de COVID-19-pandemie, zal de bijeenkomst dit jaar alleen virtueel zijn, zonder optie voor persoonlijke deelname.

De jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Take-Two in 2020 wordt gehouden om 9 uur Eastern Time op woensdag 00 september 16. Aan het einde van de werkdag op de registratiedatum, 2020 juli 20, hebben aandeelhouders het recht om de vergadering bij te wonen en te stemmen over aangelegenheden zoals uiteengezet in de volmachtverklaring van het bedrijf die werd ingediend op 2020 juli 24. Om tot de jaarvergadering te worden toegelaten, moeten aandeelhouders het 2020-cijferige controlenummer invoeren dat staat vermeld op hun eerder verspreide kennisgeving van internetbeschikbaarheid van proxy-materialen of proxy-kaart . Houd er rekening mee dat de proxykaart die bij de eerder gedistribueerde proxy-materialen zullen niet worden bijgewerkt om de verandering van een persoonlijke vergadering naar een virtuele vergadering weer te geven; het kan echter nog steeds worden gebruikt om te stemmen op aandelen in de jaarvergadering.

De Vennootschap dringt er bij aandeelhouders op aan om vóór 16 september 2020 te stemmen en hun volmachten in te dienen, ongeacht of ze van plan zijn de virtuele Jaarvergadering van Aandeelhouders 2020 bij te wonen, volgens een van de methoden beschreven in het proxy-materiaal. Aandeelhouders die al hebben gestemd, hoeven geen verdere actie te ondernemen.

Aandeelhouders kunnen aanvullende details vinden over het bijwonen, stemmen en virtueel deelnemen aan de Jaarlijkse Aandeelhoudersvergadering 2020 in het aanvullende proxy-materiaal dat het Bedrijf vandaag heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission. Deze materialen zijn ook te vinden op https://ir.take2games.com/financial-information/sec-filings.

Het publiek kan via internet toegang krijgen tot de webcast van Take-Two's jaarlijkse aandeelhoudersvergadering in 2020 door te bezoeken www.virtualshareholdermeeting.com/TTWO2020, maar ze kunnen geen vragen indienen.

De jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van het bedrijf in 2020 is een webcast met alleen audio. Om op de jaarvergadering te stemmen, moeten aandeelhouders vanaf de registratiedatum voor de jaarvergadering ofwel een geldige volmacht overleggen of de jaarvergadering virtueel bijwonen en online stemmen zoals beschreven op www.virtualshareholdermeeting.com/TTWO2020.

Over Take-Two Interactive Software

Take-Two Interactive Software, Inc., met hoofdkantoor in New York City, is een toonaangevende ontwikkelaar, uitgever en marketeer van interactief entertainment voor consumenten over de hele wereld. We ontwikkelen en publiceren producten voornamelijk via Rockstar Games, 2K, Private Division en Social Point. Onze producten zijn ontworpen voor consolesystemen en pc's, waaronder smartphones en tablets, en worden geleverd via fysieke detailhandel, digitale download, online platforms en cloud-streamingdiensten. De gewone aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld op NASDAQ onder het symbool TTWO. Bezoek onze website voor meer bedrijfs- en productinformatie http://www.take2games.com.

Alle handelsmerken en auteursrechten vervat in hun respectieve houders.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

De uitspraken in dit document die geen historische feiten zijn, worden beschouwd als toekomstgerichte uitspraken onder federale effectenwetten en kunnen worden geïdentificeerd door woorden als 'anticipeert', 'gelooft', 'schat', 'verwacht', 'is van plan', 'plannen', ‘Potentieel’, ‘voorspelt’, ‘projecten’, ‘zoekt’, ‘zou’, ‘zal’ of woorden met een vergelijkbare betekenis, en bevat, maar is niet beperkt tot, uitspraken over de vooruitzichten voor de toekomstige zaken en financiële prestatie. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de huidige opvattingen van ons management en op de veronderstellingen van en de informatie die momenteel voor hen beschikbaar is, die onderhevig zijn aan inherente onzekerheden, risico's en veranderingen in omstandigheden die moeilijk te voorspellen zijn. De werkelijke uitkomsten en resultaten kunnen wezenlijk afwijken van deze toekomstgerichte verklaringen op basis van een verscheidenheid aan risico's en onzekerheden, waaronder: de onzekerheid over de impact van de COVID-19-pandemie en maatregelen die zijn genomen als reactie daarop; het effect dat maatregelen die zijn genomen om de COVID-19-pandemie te beperken, hebben op onze activiteiten, inclusief ons vermogen om onze titels en andere producten tijdig te leveren, en op de activiteiten van onze tegenpartijen, waaronder detailhandelaren en distributeurs; de effecten van de COVID-19-pandemie op de consumentenvraag en het discretionaire bestedingspatroon van onze klanten; de impact van renteverlagingen door de Federal Reserve en andere centrale banken, ook op onze kortetermijninvesteringsportefeuille; de impact van potentiële inflatie; volatiliteit van wisselkoersen van vreemde valuta; onze afhankelijkheid van sleutelpersoneel voor management en productontwikkeling; onze afhankelijkheid van onze Grand Theft Auto producten en ons vermogen om andere populaire titels te ontwikkelen; de tijdige introductie en aanzienlijke marktacceptatie van onze spellen; de mogelijkheid om aanvaardbare prijsniveaus voor onze spellen te handhaven; en risico's verbonden aan internationale operaties.

Andere belangrijke factoren en informatie zijn opgenomen in het meest recente jaarverslag van het bedrijf op formulier 10-K, inclusief de risico's die zijn samengevat in de sectie met de titel 'Risicofactoren', het meest recente kwartaalverslag van het bedrijf op formulier 10-Q en het andere periodieke rapport van het bedrijf. deponeringen bij de SEC, die kunnen worden geraadpleegd op www.take2games.com. De volgende uitspraken worden gedaan door deze waarschuwende verklaringen. Het bedrijf neemt geen verplichting op zich om forward-looking statements bij te werken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Contacten

(Investor Relations)
Henry A. Diamond
Senior Vice President
Investor Relations & Corporate Communications
Take-Two Interactive Software, Inc.
+646 (536) 3005
Henry.Diamond@take2games.com

(Zakelijke pers)
Alan Lewis
Vice President
Bedrijfscommunicatie en public affairs
Take-Two Interactive Software, Inc.
+646 (536) 2983
Alan.Lewis@take2games.com

Bron BEDRIJFSDRAAD