Ondanks de buitengewone populariteit bereikt door de game in de afgelopen weken, Fall Guys leek te zijn ontsnapt aan de golf van bedriegers wat vaak invloed heeft op zulke beroemde spellen. Er zijn echter nog steeds enkele gevallen van cheats gemeld, en Mediatonic ging onmiddellijk over tot het geruststellen van de gemeenschap over haar inzet tegen degenen die willen bedriegen.

Het cheaterverbodproces in Fall Guys is echter iets ingewikkelder dan je zou verwachten. Eenmaal geïdentificeerd, kan de cheater alleen aan het einde van de show (minigame) worden uitgezet. De ontwikkelaars hebben echter beloofd dat ze eraan werken om het proces te versnellen.

Mediatonic heeft ondertussen Steam Family Sharing uitgeschakeld. De functie werd gebruikt door verbannen spelers om nieuwe accounts aan te maken en hun bibliotheek met hen te delen, om de ban te omzeilen en effectief nieuwe Steam-accounts te genereren.

Iets soortgelijks was ook gebeurd PlayerUnknown's Battlegrounds in 2018 na soortgelijk gedrag van valsspelers.