Cd Project Red aangekondigd The Witcher: Monster Slayer.

De titel, gekoppeld aan het beroemde saga di Geralt van Rivia, is een mobiel spel dat de de realiteit nam toe, rekening houdend met mechanisch al gezien in het bekende Pokémon GO, hoe u zich verplaatst in deomgeving rond aan ons en profiteer van de fotocamera van ons apparaat.

De gebeurtenissen van The Witcher: Monster Slayer staan ​​vast eerste van de canonieke trilogie, in een wereld waar monsters genieten van een meer vrijheid, waardoor het makkelijker wordt voor een ongelukkige ontmoeting met een van hen. Onze taak zal daarom zijn om naar toe te gaan caccia van deze wezens ed Verwijder ze.

Er is geen gebrek aan DDR-component: je moet je voorbereiden op een gevecht, kiezen potions, wapens en bekwaamheid meest geschikt afhankelijk van het type monster dat we kunnen tegenkomen. Zodra een vijand is verslagen, kunnen we een trofee om ons vermogen te bewijzen monster Jager.

De titel, ontwikkeld door Spokko en gepubliceerd door CD-project rood, zal gratis landen op de onze mobiele apparaten (ios e Android) waarschijnlijk een einde van het jaar.