Het is een trieste dag voor alle fans van Skullgirls e Ondeelbaar. Binnen een paar uur is het onderzoek Lab Nero Games het heeft veel van zijn werknemers verloren, die ze nu gebruiken Twitter als een platform om open te staan ​​en te praten over hun ervaring binnen de studio. Het doelwit? De hoofdontwerper Mike Zaimont (Mike Z) en zijn gedrag niet geschikt voor de professionele omgeving.

Onder de verschillende getuigenissen, die van Mariel Cartwright, is de hoofdanimator / art director degene die de meeste discussie veroorzaakt. Het meisje vertelde dat Mike niet vriendelijk is tegen de ontwikkelingsstoornissen hieronder knarsen en de verschillende beledigingen, grappen of ongelukkige grappen, zelfs niet erg delicaat advies seksueel.

Na dit schandaal hebben de ontwikkelaars van Skullgirls Mobile - Autumn Games en Hidden Variable - gingen het veld op om de slachtoffers van deze misstanden te steunen, en spraken hun bereidheid uit niet meewerken verder met Mike Z. Maar maak je geen zorgen: Autumn Games heeft bevestigd dat de ontwikkeling van Skullgirls Mobile zal doorgaan, as eigenaren van de IP.

Lab Zero Games Skullgirls Ondeelbaar MIke Zalmont