Gisteren eindigde het nu jaarlijkse jaar afspraak de Zomerspelen snel gedaan, het belangrijkste liefdadigheidsevenement van de zomer, dat elk jaar bij elkaar komt Speedrunner beroemdste ter wereld om geld in te zamelen om te doneren aan non-profitorganisaties.

Dit jaar, als gevolg van de wereldwijde pandemie, werd het evenement volledig online gehouden, en zelfs als de klassieke 'bank' van commentatoren ontbrak, lieten de donateurs niet lang op zich wachten, zo erg zelfs dat tijdens het evenement de schoonheid daarbuiten 2 miljoenen dollars (2.309.530 $ om precies te zijn) van meer dan 20.000 donaties. Ook dit jaar ging de opbrengst volledig naar Artsen Zonder Grenzen, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verstrekken van humanitaire hulp in meer dan 70 landen over de hele wereld.