Esports-gigant Riot en Spotify zijn een exclusieve overeenkomst voor audiocontent opgedragen aan League of Legends. Aan de basis van het partnerschap staan ​​inhoud en speciale muzikale evenementen.

  • Exclusieve en originele podcast-inhoud: Spotify staat al in de pijplijn voor dit jaar en zal een reeks podcasts ontwikkelen gericht op eSports-toernooien van League of Legends.
  • Officiële League of Legends-hub: Muziek is al belangrijk in de wereld van League, maar we gaan nog een stap verder door een hub te creëren vol nieuwe community-geïnspireerde muziek, podcasts en afspeellijsten, inclusief de afspeellijst Dit is League of Legends en officiële afspeellijsten. Houd ook het andere aankomende nieuws in de gaten.
  • Intense muzikale momenten: Spotify biedt fans een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van Worlds Anthem, met de overname van Worlds Anthem op Spotify. Dit muzikale volkslied is het meest verwachte nummer van het jaar, uitgebracht met een gepersonaliseerde videoclip en uitgevoerd tijdens de openingsceremonie van de Wereldkampioenschappen.

De twee bedrijven zeiden ook dat er momenteel meer nieuws in petto is voor fans.