Cyberpunk 2077 gaat vergezeld van gratis DLC's, zoals is gebeurd voor The Witcher 3: Wild Hunt. De aankondiging werd op een onorthodoxe manier gedaan, via een tweet van deofficiële account van het spel als antwoord op de vraag van een gebruiker.

The Witcher 3: Wild Hunt ontvangen zestien volledig gratis downloadbare content in de drie maanden na de release van het spel. Sommige waren gewoon accessoires, zoals Gwent-skins, bepantsering en kaarten, maar sommige bevatten ook extra missies en de laatste voegde een New Game + -modus toe aan het spel.

Het nieuws is niet geheel onverwacht, maar het is nog steeds een welkome bevestiging van wat velen al veronderstelden. CD Projekt Red is erg trots op de gratis ondersteuning die het biedt voor zijn titels zodra ze zijn uitgebracht. Het bekendste en meest succesvolle initiatief van deze soort was ongetwijfeld de Enhenced Edition van The Witcher en The Witcher 2, die gratis ter beschikking werd gesteld aan bezitters van de originele spellen.