De pc-versie van Call of Duty: Warzone, Activision's battle royale, kunt u gebruiken elk type controller. Met het juiste programma kun je randapparatuur transformeren zoals een arcade stick, een trackball o addirittura uno muziekinstrument in uw persoonlijke controller.

In deze korte clip de speler DeanoBeano, gebruikte hij zijn eigen batterij om er een te krijgen Goelag doden binnen de kaart Verdansk. In tegenstelling tot de andere slagvelden in de Activision-titel, leidt een nederlaag in Verdansk niet onmiddellijk tot uitschakeling van de speler. Integendeel, het slachtoffer wordt vervoerd in een prigione.

Door een gevecht 1v1, kunnen spelers een tweede kans krijgen en weer in de strijd komen. Onze gelukkige Deano gebruikte toen de vaardigheden van camper om er een te winnen Goelag doden en respawn. De prestatie werd met vreugde begroet door zijn duikers, vóór de onvermijdelijke tweede eliminatie die het spel van de jongeman beëindigde.