Fortnite staat op het punt nog verder het Marvel-universum in te duiken. Op 27 augustus wordt het nieuwe seizoen van Chapter 2 uitgebracht en Epic heeft de eerste teaser uitgebracht die laat zien wat spelers te wachten staan. Niets meer dan het logo van Fortnite vergezeld van die van Marvel, een korte maar duidelijke boodschap.

Deze tweet bevestigt de geruchten die de afgelopen dagen de ronde deden over een nieuwe samenwerking tussen Fortnite en Marvel. Dataminer Hypex had aanwijzingen gevonden met betrekking tot skins met Wolverine- en Thor-thema, en de emoticons die bij de teaser horen, lijken op zijn minst de tweede te bevestigen.

Dit is niet de eerste ontmoeting tussen Fortnite en Marvel. Al in 2018 konden spelers die de Infinity Gauntlet verborgen in de kaart vonden, in een modus spelen als Thanos. Om de release van Avenger's: Endgame vorig jaar te vieren, konden spelers de wapens van de Avengers tegen Thanos hanteren.

Meest recent had Fortnite een crossover met Deadpool en een link naar de bètaversie van Marvel's Avengers. En deze nieuwe titel met een Avengers-thema, waarvan de release gepland staat voor begin september, zou de motivatie kunnen zijn achter de themakeuze van dit seizoen.