Fall Guys, the battle royale en onbetwist succes di Mediatonic e Devolver Digital komt ook op smartphones Android e iOS. Deze versie zal echter officieel in slechts één land beschikbaar zijn: het China.

Fall Guys China Android Mediatonic Devolver DigitalAangekondigd in de winkel Weibo (flagship store van de Chinese markt) de zachtste battle royale van 2020 is geopend Pre-registratie voor deze ongrijpbare draagbare versie.

Het is duidelijk dat de Chinese markt te groot is om te negeren, maar deze aankondiging is ironisch aangezien Mediatonic een paar dagen geleden de komst van de game op andere platforms buiten PS4 en pc volledig had ontkend.

Waarschijnlijk zal deze Android-versie dat wel zijn sterk veranderd en vol met in-app-aankopen, maar het loutere bestaan ​​van Fall Guys op smartphones is een goed voorteken voor zijn komst op andere platforms in de toekomst, allereerst Nintendo Switch.