Hitman 3, het laatste hoofdstuk van de herstart gekoppeld aan onze favoriete pelatino, deAgent 47 en ontwikkeld door IO Interactive zal worden uitgebracht in 2021 su PS4, PS5, Xbox One, Xbox-serie X e PC. Gebruikers van de master race zullen echter moeten vertrouwen uitsluitend aan een oude bekende van hen: de Epic Games Store.

Nogmaals, Epic heeft weer een eigen grap gecombineerd en de exclusiviteit van Hitman 3 verkregen. Momenteel is het nog niet duidelijk of deze overeenkomst tussen de winkel en de ontwikkelaar tijdelijk zal zijn - zoals is gebeurd voor Borderlands 3 - of als de IO Interactive-titel nooit het licht zal zien branden Stoom o GOG.

Deze afspraak leidde echter tot een niet te onderschatten gift: dal 27 augustus totdat September 3komt het eerste hoofdstuk van de serie beschikbaar gratuitamente in de Epic Games Store (en zal uiteraard worden behandeld in onze column Gratis is mooi).