Spider-Man Miles Morales, de exclusieve PS5 die later dit jaar uitkomt, wordt gepresenteerd in een nieuwe afbeelding. Nieuwe details over het titelperceel onthuld.

Insomniac Games heeft besloten wat informatie vrij te geven over de verwachte titel met in de hoofdrol Miles Morales. Het spel zal plaatsvinden een jaar later de feiten die worden verteld in Marvel's Spider-Man, tijdens een winter die wordt gekenmerkt door een oorlog tussen een energiebedrijf en een technologisch geavanceerde criminele groep. Voor de gelegenheid werd een gloednieuwe afbeelding rechtstreeks uit de game uitgebracht.

Hier zijn de eerste details van Brian Horton, creatief directeur van het spel:

'Dit is een complete boog voor Miles Morales, sWe voltooien de training van deze held in ons spel. Het is een compleet verhaal. Als het verhaal van Peter Parker voortkomt uit een tragedie, dat van Miles komt meer uit de familie. Wat ik echt interessant vind aan de nieuwe hoofdrolspeler, is dat hij vrienden heeft die hij in zijn specifieke leven zou kunnen brengen. Zijn aanpak is anders dan die van Peter Parker. De vertelstijl wordt compacter, waardoor een verhaal ontstaat met een grote emotionele impact. "

Er wordt ook gespecificeerd dat de Spider-Man van Miles Morales zal verschijnen verschillende animaties en mechanica vergeleken met degene die al zijn gezien voor de Spider Man geboren op PS4.

Ben je klaar om dit nieuwe avontuur te beleven?