Wachten op de Gratis is mooi canon, L 'Epic Games Store neemt ons mee naar binnenOude Griekenland, waardoor het gratis beschikbaar is A Total War Saga: TROY, de nieuwste spin-off in de strategische reeks van SEGA.

Gebaseerd op deIlias di Homerusvertelt deze nieuwe spin-off van Total War op zijn eigen manier de epische gebeurtenissen die de Trojaanse oorlog in de periode tussen 1250 en 1184 voor Christus, die een beeld geeft van het conflict aan zowel de kant van de Grieken als de Trojanen.

In deze titel kun je kiezen wie je wilt spelen tijdens het spel uit 4 beschikbare mythologische helden: de bijna onoverwinnelijke Achilles, de beschermer Ettore, Prins Parijs en de wraakzuchtige koning Menelaus.

“Door de unieke combinatie van turn-based imperiumbeheer en spectaculaire real-time gevechten in A Total War, kunnen jouw acties het tij van oorlog keren. Bouw je rijk op met strategie, politieke kunst, diplomatie en oorlogvoering terwijl je de enorme en ongelooflijke reproductie van de Middellandse Zee uit de bronstijd verovert. "

De titel is gratis beschikbaar op deze link, maar slechts voor 24 uur! Aan het einde van deze aanbieding is de titel beschikbaar voor aankoop tegen de prijs van 49,99 euro.